Vacature: QuaRatio zoekt een AI specialist met gevoel voor wiskunde!

Over QuaRatio:

Wij zijn een frisse, ondernemende nieuwe partij. Wij leveren hoogwaardige business consultancy op het snijvlak tussen business en IT. QuaRatio voert projecten uit met sterke rekentechnische en datatechnische aspecten. Wij zijn een kleine onderneming, maar onze klanten zijn vooral grote gevestigde (financiële) bedrijven. Wij bieden de voordelen van een kleine werkgever: korte lijnen, directe uitwisseling van informatie, maar dan gecombineerd met de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers. Bij ons vind je het beste van beide werelden.

In de komende maanden wil QuaRatio een nieuwe stap nemen in de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening op het gebied van Artificial Intelligence. Wij hopen dat jij met ons deze ontwikkeling door wilt maken. Voor een opdracht bij een multinational zijn wij op zoek naar een:

Artificial Intelligence Specialist

Functieomschrijving:

De nadruk zal liggen op toepassen van Machine Learning technieken. Later in het project zal mogelijk Tekst mining of Neural Networking worden ontwikkeld en toegepast. We werken samen met andere bedrijven en specialisten bij de ontwikkeling van een eigen propositie in deze innovatieve markt.

Kennis van de verschillende Machine Learning technieken is een vereiste. Evenals wiskundig inzicht, analytische eigenschappen, Business Intelligence en Engels. Enige jaren werkervaring is gewenst.

We werken aan een tool met een multidisciplinair team, samen met de opdrachtgever, specialisten en eigen collega’s. Een open, professionele houding is noodzakelijk, waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor je eigen expertiseveld.

De uiteindelijke toepassing van de ontwikkelde software is voor de analyse van data, met name om strategische keuzes van een multinational mee te kunnen onderbouwen. De uitkomsten zullen richtinggevend en mede bepalend zijn. Ervaring met data analyse en datamodellering is een belangrijk pluspunt.

Voor de dagelijkse begeleiding en aansturing maakt QuaRatio gebruik van de Scrum projectmethodiek. Daarnaast werkt QuaRatio met software cycli waarin iedere 3 maanden een stabiele versie van (een stuk van) de software opgeleverd dient te worden. Op basis van deze oplevering, worden de stappen bepaald van de volgende periode. Op deze manier wordt altijd een versie opgeleverd waar QuaRatio verder haar klanten mee kan ondersteunen.

Functie-eisen:

 • HBO of WO diploma op het gebied van Machine Learning, wiskunde met een analytische achtergrond als Econometrie, Actuarieel, Business Intelligence of gelijkwaardig. Graag aangevuld met een aantoonbare interesse voor IT en automatisering;

 • Ervaring met een van de processmining tools als Disco of ProcessGold is een pré;

 • Ervaring met het maken van SQL queries en MySQL is een pré;

 • Ervaring met Python of .NET is een pré;

 • Ervaring met Prince2 en/of Scrum / Agile is een pré;

 • Kennis van lineaire algebra is een pré.

 • Je beschikt over goede Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden,

Arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris

 • 24 vakantiedagen

 • Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer o.b.v. OV;

 • Bruto vakantietoeslag van 8,33% over 12x het bruto maandsalaris;

 • Opleidingsvergoedingen.

Interesse?

Heb je interesse?
Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek:

Mark Geerars
+31 (0)6 2232 9064
markgeerars@quaratio.com
www.quaratio.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *